Brat tragično preminule Džejle ostao bez oka! Porodica doživela nesreću za nesrećom
Preminula tinejdžerka, Foto: Facebook

tragedija

Brat tragično preminule Džejle ostao bez oka! Porodica doživela nesreću za nesrećom

Devojčica Džejla Drapić je sa roditeljima potražila pomoć zbog jake zubobolje.

Objavljeno: 23:06h

Muamer Drapić, otac preminule Džejle Drapić (16) iz Sarajeva kroz suze je ispričao celu tragičnu priču o smrti njegove šesnaestogodišnje ćerke, a onda se prisetio još jednog potresnog perioda kada se 2018. godine kada je njegovom sinu Ameru bio potreban novac za lečenje oka.

"Ja sam bio u još jednoj situaciji kad sam moramo prositi pare za svoje dete. Oko je bilo u pitanju, morao sam hodati po Nemačkoj, ovde su mi organizovali u Slogi humanitarni koncert", rekao je Muamer kod Senada Hadžifejzovića u "Centralnom dnevniku"

Džejla Drapić, Sarajevo
foto: Društvene mreže

"To je bilo tad u javnosti, Amer Drapić, bez oka je ostao, 2018. godine je to bilo", istakao je Muamer koji tvrdi da nije imao podršku sistema u tim trenutcima kada su mu trebale pare za dve operacije za njegovog sina.

Podsetimo, Džejla Drapić (16) preminula je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 11. oktobra 2024. godine nakon što je dovezena u teškom stanju, usled komplikacija, a potvrda za medije došla je 15. oktobra 2024. godine kada je slučaj izašao u javnost.

Devojčica Džejla Drapić je sa roditeljima potražila pomoć zbog jake zubobolje. Stanje se naglo pogoršalo, a usled upalnog procesa razvila se sepsa.

20:19

CENTRALNI DNEVNIK 20.10.2024.

(espreso/telegraf/Republika Srpska)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.